Shamar Store

06:10 | Posted in
Haritu tengok Pilihan Malaysia lawan Manchester United secara langsung di channel 811 best jugak. Hari ni depa nak lawan lagi, mungkin MU tak puashati sebab tak dapat belasah Malaysia. Maklumla, team depa bernilai berbillion ringgit lawan team yang hanya ribuan ringgitpun tak dapat makan. Dahlatu kena pulak 2 biji. Itu kira penjaga gol paling baik dalam dunia, takpun antara yang terbaik. Kena jugak 2 bijik. Nasib baik tak seri. Kalau tak lepas tu jugak depa ajak lawan sekali lagi.

Letih tekan remote control astro. Tekan sana. Tekan sini. Takdak pun live. Tak sempat nak cari sponsor mungkin. Dengar cerita yang datang malam ni tak sampai 30,000 orang. Mungkin tak cukup promosi. Sayapun dapat tahu kata ada lawan sekali lagi tengahari tadi saja. Kalau tahu lebih awal dan kalaula tahu tak ada orang sangat tengok malam ni, bolehla ajak kawan-kawan pergi tengok. Cari dalam jaringnipun tak ada jugak live, ate, takde kamera kat situ, takkan nak ada live pulak. Silap-silap rakamanpun takde malamni punya lawan, rematch antara Pilihan Malaysia lawan Manchester United.

Tak dapatla tahu keputusan terkini, perlawanan ulangan MU lawan Malaysia malam ni 20 Julai 2009. Kalau Malaysia menang malamni, MU mesti tak mau balik. Nak lawan lagi, sampai dapat belasah Malaysia cukup-cukup. Malaysiapun satu. Tak consistent. Mental tak cukup kuat, boleh jadi. Ada masa-masa boleh main, best. Ada masa-masa tak boleh main langsung. Sampai dengan team-team dekat sebelah ASEAN nipun tak boleh pukul. Mungkinla, cadangan saya, team Malaysiani kena fokus pada mental. Pakar-pakar motivasi di Malaysiani kan ka dah banyak. Dr. Fazilah Kamsahla, Tuahla, dll. Tak boleh buat apa-apaka?
Category:
��

Comments

0 responses to "Man. Utd. Lwn Malaysia"