Shamar Store

23:09 | Posted in
Pada kali ini saya nak perkenalkan satu segmen baru yang dipanggil iklan. Segmen ini adalah untuk mengiklankan apa juga barangan untuk dijual. Ianya terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk mengiklankan barangan mereka. Perkhidmatan mengiklan ini disediakan secara percuma. Barangan pertama yang hendak saya iklankan adalah rumah saya sendiri.

Keterangan mengenai barangan tersebut adalah seperti berikut:-

Rumah Teres 2 Tingkat
Alamat: 29, Jalan Kesuma 7/11 (Bunyi macam 7-Eleven) 43700 Beranang, Selangor.


Saya telah beberapa kali cuba menjual rumah tersebut. Tetapi mungkin telah disabotaj oleh jiran sebelah. Beberapa kali saya pergi menampal iklan 'Rumah Untuk Dijual', jiran sebelah kanan telah mencabut iklan tersebut. Beliau juga telah meletakkan barang-barang dirumah tersebut bagi menggambarkan seolah-olah rumah tersebut berpenghuni, supaya tidak ada yang bertanya tentang rumah tersebut. Dan beberapa perkara lagilah yang dilakukan oleh 'jiran' yang susah saya nak tulis disini. Tujuannya adalah satu, iaitu untuk merendahkan harga rumah tersebut supaya dia sendiri yang nak beli rumah tu...

Rumah ini masih 'dara'. Saya beli rumah ini dengan tujuan untuk duduk masa bertukar ke Putrajaya. Tapi tak sempat duduk sebab belum sempat Kementerian Kewangan pindah ke sana, saya dah balik Perak. Semua dah pasang, lampu dan 'grill'. Api dan air dah kena potong, sebab dah lama tinggal. Harga boleh dirunding.

Depan rumah ada tanah lapang dan taman permainan. Suraupun ada depan di tanah lapan tersebut.

Lokasi Rumah adalah seperti gambaran melalui Google Earth seperti di bawah. Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas.




Category:
��

Comments

3 responses to "Rumah Untuk Dijual"

  1. butterflies85 On 22 April 2012 at 23:40

    berapa harga rumahnya

     
  2. Anonymous On 23 July 2012 at 23:53

    harga umah bpe

     
  3. Anonymous On 2 December 2013 at 01:01

    rumah ni available lagi ker?