Shamar Store

05:56 | Posted in
Baru ni Raya balik kampung, kebetulan pergi Taiping ada open house lalu ikut Kamunting. Teringat nak lalu rumah arwah Pak Wan, Bomoh Fotostat @ Buluh Kuning di Kampung Jana. Lengang sejak Pak wan pergi buat selama-lamanya. Kereta Mercedes, WBM _ _ _ _, masih ada. Kata pembantu arwah, Ibrahim namanya, kami panggil Pak Brahim, WBM bermaksud Wan Bomoh Malaysia. Lampu rumah menyala macam ada orang tinggal. Tak pasti siapa? Kalau dulu-dulu masa-masa macam saya lalu tu dah ramai orang tunggu kecuali kalau arwah tak berubat pada hari tu. Pembantu arwah akan tunggu beritahu yang arwah tak berubat. Al-Fatihah...


Rumah Pak Wan di Kampung Jana, Kamunting.
Category:
��

Comments

11 responses to "Rumah Pak Wan"

  1. Anonymous On 13 November 2009 at 01:16

    innaliLLAH...

    baru ja nk ikhtiar tlg member hilang barang...

     
  2. Anonymous On 13 November 2009 at 01:17

    boleh tahu x bila arwah ninggal? lg satu sy x nmpk la date post nie di hantar..

    nk tahu baru lagi atau dah lama dia ninggal..thnks..

     
  3. Anonymous On 13 November 2009 at 05:08

    Arwah meninggal dalam bulan Jun tahun ini.

     
  4. Anonymous On 24 August 2011 at 21:26

    kami baru ingin pergi mencarinya, barang kami telah dicuri...ada tak pengganti yang mempunyai kepakaran yang sama..?

     
  5. Anonymous On 5 January 2014 at 06:14

    tau x mana tempat berubat untuk penyakit gangguan makhluk halus

     
  6. Anonymous On 28 January 2014 at 12:14

    al fatihah pak guru wan,guru kpd saya...saya anak murid yg waris dia..

     
  7. my way BH On 31 July 2014 at 07:19

    saya nak bawa anak untuk berubat ganguan makhluk halus

    boleh tolong bagi alamat rumah arwah tuan guru wan?

    apakah hari dan waktu rawatan?
    terima kasih

     
  8. my way BH On 31 July 2014 at 07:19

    al fathah

     
  9. Anonymous On 4 August 2015 at 20:28

    Aslmkum..tlg pm sy..adilah_baharudin@gmail.com

     
  10. Anonymous On 4 August 2016 at 01:54

    bg yg ade brg hilang tu,carilah saya,insyaAllah saya akan bantu,seorg lagi adalah di baling kedah,sama masih ada atau tidak,wallahualam

     
  11. Jiddan Ar On 13 November 2016 at 17:02

    sy kehilangan barang .."cari lah saya" tu di mana n ada contact x? ni emel sy jiddan84me@yahoo.com